Školní výlety

Milí přátelé, zveme Vás tímto na „školní sportovní pobyty" – vodní turistika a cykloturistika. Poloha kempu je ideálním místem pro provozování těchto populárních sportů. Je postaven přímo na břehu spodní části Divoké Orlice v rekreační zóně města. Naše půjčovna disponuje kvalitním vybavením. K vodáckým kurzům a výletům používáme plastové kánoe Samba od firmy Železný, což jsou nejlepší lodě jaké můžete na našem trhu dostat. Dále  nafukovací rafty (nutné domluvit se předem trasu dle vodního stavu) a plastové kajaky.

Velkou výhodou kempu je také skutečnost, že jednu stranu místa kopíruje náhon, na kterém mohou studenti trénovat základní záběry dříve než vyrazí na řeku. Cykloturistika je také ve zdejším prostředí velice oblíbená, neboť náš kraj je protkán množstvím dobře značených romantických a více nebo méně náročných cyklotras.

Ceny pro školy

Ve dnech pondělí až čtvrtek během celé sezóny půjčujeme těmto skupinám lodě za zvýhodněných podmínek.

  • Cena za 1 studenta 160 Kč/den (včetně 1 pádla, 1 plovací vesty, 1 barel) při odběru minimálně 8 lodí. Vybrat si můžete jakoukoliv loď nebo raft z naší nabídky půjčovny + doprava lodí dle ceníku.
  • Cena za dopravu lodí 1-15 lodí - dle ceníku odvozu lodí - Týniště n.O. - 450 Kč, Krňovice - 550 Kč
  • Na 20 studentů 2xučitelé zdarma.
  • Organizátorům kurzů a výletů doporučujeme najmout si pro plavbu po řece průvodce – 1800Kč/den

Používáme odzkoušené vodácké vybavení od českých výrobců – kvalitní a pohodlné.

Kutlíci
Hiko
Profiplast
Železný